Vrei sa iti vinzi sau sa iti inchiriezi locuinta? Iata cateva sfaturi utile din partea noastra pentru a face acest lucru cat mai rapid si mai simplu:

1. Curatenia!

Aceasta este indispensabila si cu siguranta primul lucru la care trebuie sa ne gandim, inaintea unei vizionari. Fara praf, dezordine, documente, etc. Toate camerele sunt importante, dar baia si bucataria….

Truc : optati pentru culoarea peretilor in alb (fara incarcatura mare si culori aprinse ). Albul scoate in evidenta calitatile locuintei dvs. 

2. Luminozitatea

Lumina naturala este ideala si acolo unde ne permite, folositi-o la maximum. Importante sunt si jocurile de lumina artificiala si nu ezitati in cadrul unei vizionari sa aprindeti luminile.

3. Renunță la piesele de mobilier voluminoase

Daca aveti piese de mobilier voluminoase si/sau obiecte decorative mari, incercati sa renuntati la ele fara nici o ezitare. O incapere aerisita si neincarcata , va creste considerabil sansele pentru un rezultat fericit.

4.”Le fragrance” : Interzis mirosuri de mancare!

O casa aerisita si imbracata in miresme placute ca cele de lavanda, trandafiri, iasomie sau amestecuri florale, garantat vor ajuta catre o decizie in favoarea dvs!

5. Personalizeaza si insufleteste locuinta.!

Stim cat de importante sunt detaliile si totusi…. Nu uitati niciodata de eleganta si puterea unei flori (ideal , mai multe ) de a capta admiratia celor din jur si de a da valoare locului in care se afla.

Un cos cu fructe in bucatarie, o lumanare frumoasa in baie ce ne trimite cu gandul la SPA, sau o muzica placuta pe fundal va vor ajuta sa va diferentiati si sa ajungeti in topul preferintelor potentialilor dvs. cumparatori!

Pentru prima impresie , ai ocazia o singura data, nu ?

Delia Frasin